by sølvberg

BLIV RINGET OP OG HØR MERE OM VORES BEHANDLINGER

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi dig op. Vi kontakter dig indenfor 1-2 hverdage.

Eyelash extensions ( Single )

Hvad er det?

Eyelash extensions ( Single ) er en form for semi-permanent makeup. Hos klinik BySølvberg udføres der single metoden, hvor der bliver limet individuelle hårstrå på dine egne vipper. Hårstråene er lavet i et syntetisk materiale, der er allergivenligt og synsmæssigt identisk med naturlige vipper. Resultatet bliver et forlænget men stadig naturligt look. ( Bruger Curve B – C længde 8-16 tykkelse 0,20 )

Alt afhængig af det ønskede resultat svinger behandlingstiden mellem 1-2 timer, da det afhænger af hvor mange vipper, der skal påsættes. Du kan se et eksempel på før og efter billeder nedenfor.

Eyelash extensions

Allergi

Ligesom med alt andet kosmetik, er der risiko for at man kan opleve en allergisk reaktion. Risikoen er dog meget lille idet vippen ikke påsættes på huden, men på egne vipper.

Allergiske reaktioner kan ses ved fx rødme, hævelse samt kløe og kan opstå alt i mellem 24 timer og 72 timer efter behandlingen.

Ved allergiske reaktioner, der kommer efter påsætning kan vi fjerne vipperne igen.

Man kan komme forbi dagen forinden og få lavet en allergitest der koster 200 kr (disse bliver fratrukket, hvis behandlingen gennemføres).

Holdbarhed og vedligehold

Holdbarheden af eyelash extensions afhænger rigtig af hvor godt man passer på dem. Der er selvfølgelig forskel på holdbarheden fra person til person, men den kan forlænges betydeligt ved at behandle dem rigtig og passe godt på dem.

Den lim, der anvendes kan opløses med olie, og idet kroppens øjenlåg naturligt udskiller fedtstoffer, vil limen på sigt opløses naturligt, dette er meget forskelligt fra person til person. For at forlænge levetiden af vipperne bør man derfor undgå så mange udefrakommende kilder til slid som muligt.

De første 24 timer efter:

  • Øjenvipperne må ikke gøres våde
  • Man skal undgå varme/damp fra brusebad og sauna fx
  • Rør ikke ved dem, vær blid og undgå gnidning
  • Brug ikke mascara og øjenvippe curler
  • Undgå træning og solarie af hensyn til sved

Efter 24 timer:

  • Brug aldrig oliebaseret ansigtsrens, lotion eller øjenmakeupfjerner, da olien opløser limen
  • Øjenmakeup fjernes med vandbaseret gelerens eller vand ved hjælp af en vatpind
  • Brug ikke mascara og øjenvippe curler
  • Hvis der alligevel anvendes mascara, skal det være en specialmascara, der kun anvendes på spidserne

Make-up

Man bør undgå at bruge mascara og andet makeup, der ligger tæt på vipperne, idet både påførelsen og fjernelsen kan slide meget på limen. Man kan hos os købe en særlig mascara, der ikke indeholder olie og som er lettere at fjerne til at påføre spidserne af vipperne.

Sove

Hvis man hovedsaligt sover på den ene side af hovedet, kan det anbefales at anvende hovedpudebetræk af silke eller satin, da bomuld kan skade vipperne, i den side af ansigtet, der ligger ned mod puden.

Inden behandlingen bedes du venligst møde op uden makeup! Brug ikke oliebaseret makeupfjerner på dagen.

Se billeder: før og efter